Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10E

Match

Lohärads IF Röd

10 - 0
Björkhaga IP
22 maj 2011
17:00

IK Fyris P99

Referat

Referat: Lohärads IF Röd - IK Fyris P99

Inför denna match så fortsatte vi att tjata om dom lite längre passen och trodde att vi som hittils i år att vi pratade för döva öron. Att vi har Upplands bästa klapp-klapp kortpassningsspel vet vi redan och därför var det helt underbart när vi för första gången någonsin börjar trycka klockrena längre passningar på dryga 20 meter som drar isär deras lag totalt. Detta gör att IK Fyris som verkar vara ett bra lag aldrig får någon chans att sätta press på oss. Vi får hål ganska tidigt på dom och vi spelar resolut och med en härlig pondus. Vi går till halvtid med en betryggande 4-0 ledning.
Vi pratar i halvtid om att inte slå oss till ro, vi ska minst vinna andra halvlek också.
Andra halvlek blir ännu bättre än första och LIF99 spelar ut hela registret och lyckas med i sort sett allting. Jag hade tänkt låta bli att ge extra beröm till någon eftersom ALLA verkligen litar på varandra och ger sitt yttersta men eftersom det är 2 st som gör varsitt äkta hattrick i andra halvlek så nämner vi Zacke & Anton.
Till skillnad från matchen före idag så fick vi hål på motståndarna tidigt och det gör att vi kan spela ut på ett helt annat sätt än när man inte får utdelning på chanserna.

Andra möten i serien

ons 12 okt 2011, 19:15 IK Fyris P99 - Lohärads IF Röd 0 - 2